Saml dine lån og spar penge, her.

Ved at samle dine lån kan du både spare penge og få et bedre overblik over din gæld. Mange sparer over 10.000 kr. 

Lige nu anbefaler vi:

1
Bank Norwegian.png

✓ Lav rente ✓ Hurtig udbetaling!

Lånebeløb:

5000-400.000 kr.

Tilbagebetaling:

12 - 180 mdr.

Min. alder:

23 År.

Rente:

6,99 - 22,99 %

SPAR PENGE NU
Få gratis oprettelse
Eksempel: Ved lån på 100.000 kr. over 3 år. Mdl. ydelse fra 3.117 til 4.026 kr. Pålydende rente fra 6,99 % til 22,99 %. Variabel debitorrente fra 7,22 % til 25,57 %. ÅOP før skat fra 8,61 % til 30,17 %. Saml. kreditomk. fra 19.901 til 70.127 kr. Saml. tilbagebetaling fra 113.117 til 145.676 kr.
Mest populære - - - Mest populære -


Vi tilbyder også:

2
Lendo.png

Nyhed i Danmark

Lånebeløb:

10.000-500.000kr.

Tilbagebetaling:

12 - 144 mdr.

Min. alder:

18 år.

Rente:

2,95 - 29,95%

SPAR PENGE NU
Det er uforpligtende og helt gratis!
Samlet kreditbeløb: 100.000 kr. Løbetid: 60 måneder. Etabl.omk: 1.000 kr. Variabel debitorrente: 7 %. ÅOP: 7,45 %. Månedlig ydelse: 1.990 kr. Samlede kredit omk: 18.381 kr. Samlet tilbagebetalt beløb: 119.381 kr
Størst i Norden - - - Størst i Norden -
3
Lendme.png

Én ansøgning - tilbud fra 8 banker!

Lånebeløb:

10.000-500.000 kr.

Tilbagebetaling:

12 - 144 mdr.

Min. alder:

23 år.

Rente:

3,55 - 21,93%

SPAR PENGE NU
Hurtig og gratis ansøgning
Priseksempel: Samlet kreditbeløb 50.000 kr. Løbetid 6 år. Variabel debitorrente 5,90 - 15,20%. ÅOP 6,52 - 15,92%. Etb. omk. 975 kr. Samlet beløb, der skal betales tilbage 62.003 - 81.253 kr.
Størst i DK - - - Størst i DK -

4 SIMPLE TRIN TIL DIT LÅN

bedste lånetilbud

1. Udfyld formularen

 

Udfyld den simple formular så er du klar til at kunne låne penge i dag.

lån penge nu hurtigt

2. Få lånetilbud

 

Få lige netop det lånetilbud der passer dig lige nu.

lån online

3. Vælg dit ønskede lån

Vælg det lån der passer lige netop dig og lån penge i dag.

Få penge nu

4. Brug dine penge

 

Brug dine lånte penge til lige netop det du har lyst til.

 

 

Find det bedste lån

 

Inden du låner penge, så er det altid en god idé at undersøge markedet. Alt efter hvor stort et beløb du vil låne, hvilken situation du står i og hvordan du vil afdrage det, findes der mange forskellige lånetyper, der passer perfekt til dig.

Hvordan danner du dig så nemmest og hurtigt et overblik over de mange lånetilbud og udbydere?

Det gør du hurtigt, nemt og effektivt hos Apollo Finans. Vores effektive søgemaskine scanner lynhurtigt internettet for online lån og viser dig de bedste og billigste lånemuligheder. Så får du det helt store overblik over hvordan du kan låne penge online nu og her.

 

Nye lån i Danmark

 

Der kommer af og til nye lån i Danmark, som måske har andre fordele end de nuværende online lån. 

Man kan lede længe på nettet efter nye lån i Danmark, for at finde det lån, som passer til ens behov og ønsker. Derfor har vi hos ApolloFinans gjort arbejdet for dig og fundet frem til de bedste lån online, heriblandt nye lån i Danmark, som vi vil stå inde for. 

Sammenlign hurtigt og nemt nye lån i Danmark med andre lån og vælg på den måde det lån, som passer til dig. Alder, tilbagebetalingstid og rente er nogle af de ting, som du kan sammenligne på vores site. 

Find dit nye lån i Danmark på ApolloFinans og lån til lige det, du står og mangler. Du ansøger altid gratis og altid mulighed for en nem mobilansøgning. 

 

Ansøg om at låne penge online

 

Hvis du beslutter dig for at ansøge om et lån online, så er det som tidligere nævnt en ganske kort proces. Du kan godt vælge at gå gennem din bank og få et lån gennem dit betalingskort, men det gør processen længere og muligvis mere omstændig for dig.

Da idéen bag at låne penge online netop er, at det skal gå hurtigt, så findes der en masse internetbanker, kreditselskaber og låneudbydere. Det er gennem denne type online bank, hvor de fleste vælger at ansøge om at låne penge.

Det skyldes, at man netop ikke behøver at oprette en ny internetkonto, men blot får pengene udbetalt uden du forventes at binde dig ved at oprette en bankkonto hos kreditoren.

Du kan søge om lån online uden du skal sidde klar med alle dine ringbind fyldt med alle værdipapirer og vigtige dokumenter. Det kan faktisk klares på farten, da du typisk vil modtage en sms-kode, der skal bruges til at verificere dit lån online. Koden bruges som bevis for din underskrift akkurat som for eksempel NemID.

 

Lån penge nu og her

 

At skulle optage et lån online i Dagens Danmark kan være lidt af et kunststykke! For hvordan skal man kunne overskue de forskellige banker og låneudbydere, som findes på internettet i dag? Og hvordan sikrer man sig, at man ikke bliver snydt og optager et lån, der i sidste ende bliver alt for dyrt?

Det er præcis derfor, at vi har oprettet Apollo Finans! Vi er et fuldstændigt uafhængigt sammenligningssite, som kan guide dig gennem den store jungle af lån, så du finder præcis det, der passer dig bedst.

Vi giver dig det store overblik over hvilke lån, der er de bedste på markedet! Så kan du sidde i sofaen i ro og mag derhjemme, og vælge det lån, der har den laveste rente.

Du skal bare indtaste det beløb, du gerne vil låne, oplyse din e-mail og dit mobilnummer, så går Apollo Finans’ effektive søgemaskine i gang med at undersøge markedet. Dernæst viser vi dig en oversigt over de lån, der passer til dine søgekriterier.

Så er det op til dig at vælge og vrage blandt de mange muligheder og udbydere – og det gør du nemt takket være vores oversigt. Når du har fundet det lån online, der passer perfekt til dig, klikker du videre til udbyderen og udfylder din låneansøgning. Så nemt kan det gøres!

Så slip for al forvirringen og spar både tid og penge. Brug Apollo Finans – så finder du det perfekte lån til den bedste rente på rekordtid.

 

Gode råd om lån af penge nu

 

I dag kan det heldigvis godt lade sig gøre at låne penge relativt billigt online, men inden du kaster dig ud i det, vil vi gerne give dig et par gode råd. Der er rigtig mange fordele ved at låne penge online, men der er også nogle faldgruber, som du skal undgå, så du ikke pludselig står med en alt for stor gæld og en usikker økonomi.

Det er en rigtig god idé at tænke sig om, inden man låner penge. Selvfølgelig er det dejligt at kunne være spontan, leve livet og få nogle nye oplevelser, men man skal altid huske, at gør man det for lånte penge, så skal de jo betales tilbage igen.

Uanset om man bryder sig om det eller ej, så er penge en vigtig og afgørende del af vores hverdag. Man skal ikke undervurdere hvor pragtfuldt det ville være aldrig at mangle penge, men sådan er verden desværre ikke skruet sammen for de fleste af os. Og derfor er der også mange lånemuligheder i dag.

For det første: Lån ikke flere penge, end du skal bruge. Det er fristende at låne penge nu udover det faktiske lånebehov man har, men husk at de skal betales tilbage igen. For det andet er det klogt at undersøge flere forskellige låneudbydere, og se hvad de kan tilbyde dig. Det kan du heldigvis nemt gøre her på ApolloFinans via vores søgemaskine.

Den tredje ting der er vigtig at huske er, at sammenligne de forskellige lånemuligheder ved hjælp af ÅOP – de årlige omkostninger i procent. Det er den mest præcise måde at sammenligne flere forskellige lån på, fordi ÅOP samler alle de omkostninger du har ved at låne. Og endelig skal du huske at betale dine afdrag til tiden. Det er ganske enkelt for dyrt at undlade at betale af på sit lån, og det kan skabe alt for mange unødige problemer for dig.

Men husker du på alle disse ting, så kan du trygt låne penge online. 

  

Nem og hurtig sammenligning af lån penge online

 

Vi agter at yde den bedste service til alle vores besøgende. Derfor er det vigtigt for os, at vi formår at levere en tidsbesparende løsning for dig, der ønsker at låne penge nu. Det kan være en jungle at skulle navigere igennem de mange forskellige låneudbydere, som tilbyder billige lån. For dig som låntager handler det naturligvis om at finde frem til det billigste lån, der på samme tid tillader din profil at optage et lån.

 

Vi har gjort det ekstremt nemt for dig at se, hvad de enkelte udbydere har af krav. I vores sammenligning af lån online, som du finder øverst her på siden, kan du blandt andet se følgende krav hos de enkelte udbydere af lån:

 

 • Minimum og maksimum lånebeløb
 • Tilbagebetalingsintervallet
 • Minimum alder
 • Det forventede renteinterval
 • Fordele ved de enkelte låneudbydere

 

Vi gør det derfor nemt og enkelt at finde frem til lige præcis den låneudbyder, der tilbyder det optimale låne tilbud i forhold til dine præferencer og behov.

 

Sådan ser låneprocessen ud på nettet

 

Har du nogensinde tænkt over, hvordan låneprocessen egentlig foregår, hvis man ønsker at optage et kviklån på nettet? Selvom mange mennesker tror, at det er en kompliceret proces, som tager meget energi, så er det faktisk ganske nemt og enkelt. Vi vil herunder gennemgå nogle af de vigtigste steps, som man skal igennem, hvis man ønsker at modtage et låne tilbud.

 

 • Du skal først og fremmest finde frem til den låneudbyder, der passer bedst til dig. Her anbefaler vi at gøre brug af vores smarte sammenligning af lån, så du nemt kan finde dit lån online.
 • Dernæst skal du gøre op med dig selv, hvor stort lånebeløbet skal være. Dette lånebeløb skal du taste ind hos låneudbyderen. Som vi tidligere har nævnt, så er det en god idé at overveje nøje, hvor stort dette lånebeløb skal være.
 • Du er nu klar til at taste dine personlige oplysninger ind. Her skal der bruges alt fra dit fulde navn og din adresse til dine bankoplysninger. Sidstnævnte bruges i forbindelse med udbetaling af lånebeløbet.
 • Når din ansøgning er sendt afsted, skal du vente på, at låneudbyderen gennemfører en kreditvurdering af dig.
 • Bliver din låneansøgning godkendt, vil du modtage et låne tilbud. Dette lånetilbud er ikke bindende, hvorfor du derfor blot skal se det som et tilbud på lån penge nu.
 • Vælger du at underskrive aftalen, skal dette blot gøres med dit NemID.

 

Som det ses af ovenstående liste over steps, man skal gennemgå, når man ønsker at låne penge nu, så er det en ganske simpel proces. Ofte tager det ikke meget længere end 10 til 15 minutter at gennemføre processen, hvorfor denne type af lån online er blevet ganske populær blandt danskere.

 

Bliv klogere på lån online

 

Er du interesseret i at lære mere omkring lån penge nu, så kan du med fordel tage et kig på vores FAQ om lån samt vores underside omhandlende tips og gode råd. Her samler vi en masse ekspertviden, som du kan få glæde af som låntager.

 

Vi anvender cookies 

Apollo Finans arbejder hele tiden på at gøre din oplevelse endnu bedre, derfor anvender vi cookies på vores side.
Læs mere om vores cookiepolitik her.

Privatlivspolitik


1. Indledning


Beskyttelse af dine Personoplysninger har Selskabets højeste prioritet. 
Selskabet behandler Personoplysninger og har derfor vedtaget denne personoplysningspolitik, der fortæller dig, hvordan Selskabet behandler dine personoplysninger. Selskabet har efter lovgivningen pligt til at informere dig om, hvordan Selskabet behandler og videregiver personoplysninger. I denne privatlivspolitik beskriver Selskabet sin behandling af personoplysninger i den forbindelse.
 

2. Kontaktoplysninger


Centeo Finance Group ApS
CVR nr. 37436488
Ceresbyen 75, 5. th.
8000 Aarhus C
Denmark
info@centeo.dk


I det følgende benævnt (”Selskabet”)

3. Formål og typer af personoplysninger


Vi indsamler og behandler følgende personoplysninger om dig:

 • E-mail
 • Telefonnummer
 • IP-adresse

Ovenstående personoplysninger indsamles med henblik på markedsføring af vores ydelser, herunder som beskrevet i det samtykke, du har givet til direkte markedsføring via e-mail og/eller SMS.


4. Markedsføring af virksomheder

Centeo vil sende markedsføringsmateriale om følgende virksomheder:
Santander, Bank Norwegian, Lendme, Nordisklån, Basisbank, Lånlet, D:E:R, Modus Finans, Paymark Finans, Spargo Finans, Føniks Privatlån, L'EASY,
Nordiclån, L'EASY Minilån, Simbo, Lendon, Kasskreditten, Vivus, Zaplo, Kronelån, Nordcredit, Turbolån, Ferratum, Bonuslån, Ekspertlån, Spar Nord, Kvikto, Selene Finans, Lånio.

5. Det juridiske grundlag for indsamling og behandling af personoplysningerne


Det juridiske grundlag for behandlingen af personoplysningerne til brug for ovenstående formål er følgende:

 • Samtykke i forhold til direkte markedsføring og tracking i forbindelse med markedsføring, jf. Databeskyttelsesforordningen art. 6, stk. 1, litra a
 • Interesseafvejning i forhold til at Selskabets interesse er om at sende dig den markedsføring og de meddelelser, som du har anmodet om, f.eks. via den permission til e-mail markedsføring dvs. at sende dig, jf. Databeskyttelsesforordningen art. 6, stk. 1, litra f, jf. Databeskyttelseslovens § 6, stk. 1 samt markedsføringslovens § 10.
 • Selskabets legitime interesse i, at videreudvikle eksisterende produkter og have blik for trends og fremtidige produkter, jf. Databeskyttelsesforordningen art. 6, stk. 1, litra f om legitime interesser, jf. § 6 i Databeskyttelsesloven.

6. Kilder


Personoplysninger indsamles direkte fra dig, dine it-enhe­der såsom smartphone, tablet eller computer.

7. Frivillighed


Når Selskabet indsamler personoplysninger direkte fra dig som den registrerede og behandlinger dine personoplysninger til brug for markedsføringsformål, er det frivilligt at afgive personoplysningerne. Du er derfor ikke forpligtet til at give Selskabet oplysningerne, men konsekvensen vil være, at du ikke kan modtage tilbud fra Selskabet og Selskabets samarbejdspartnere, såfremt personoplysningerne er nødvendige for at Selskabet eller Selskabets samarbejdspartnere kan afgive sådanne tilbud.

8. Behandlingsprincipper


Vi vil behandle Personoplysninger lovligt, rimeligt og på en gennemsigtig måde i forhold til dig.

Vores behandling af Personoplysninger er undergivet en formålsbegrænsning, hvilket vil sige, at Personoplysninger skal indsamles til udtrykkeligt angivne og legitime formål. De må ikke viderebehandles på en måde, der er uforenelig med disse formål.

Vi behandler Personoplysninger ud fra et princip om dataminimering, hvilket vil sige, at de skal være tilstrækkelige, relevante og begrænset til, hvad der er nødvendigt i forhold til de formål, hvortil de behandles.

Personoplysninger skal behandles ud fra et princip om rigtighed, hvilket vil sige, at de skal være korrekte og om nødvendigt ajourførte.

Vi behandler Personoplysninger ud fra et princip om opbevaringsbegrænsning, hvilket vil sige, at Personoplysninger skal opbevares på en sådan måde, at det ikke er muligt at identificere dig i et længere tidsrum end det, der er nødvendigt til de formål, hvortil de pågældende Personoplysninger behandles.

Personoplysninger skal behandles ud fra et princip om integritet og fortrolighed, hvilket vil sige, at de skal behandles på en måde, der sikrer tilstrækkelig sikkerhed for Personoplysninger, herunder at de skal beskyttes mod uautoriseret eller ulovlig behandling og mod hændeligt tab, tilintetgørelse eller beskadigelse under anvendelse af passende tekniske eller organisatoriske foranstaltninger.
 

9. Risikoanalyse


Vi har gennemført passende tekniske og organisatoriske foranstaltninger for at sikre et sikkerhedsniveau, der passer til de risici, som konkret er forbundet med vores behandling af Personoplysninger.

10. Videregivelse af personoplysninger


Selskabet videregiver kun dine persondata til samarbejdspartnere, herunder til brug for markedsføring, hvis du forinden har samtykket hertil. I forbindelse med Selskabets indhentelse af et sådan eventuelt samtykke, vil du blive nærmere informeret om, hvad persondataene vil blive anvendt til. Du kan til enhver tid gøre indsigelse imod en sådan videregivelse. Selskabet indhenter dog ikke dit samtykke, hvis Selskabet er retligt forpligtet til at videregive dine oplysninger, f.eks. til en offentlig myndighed. Herudover forbeholder Selskabet sig ret til at bruge en databehandler uden for EU/EØS til at bistå Selskabet med at udføre sin forretning. Dette vil dog i givet fald alene ske i overensstemmelse med gældende lovgivning.

11. Overførelse af personoplysninger til databehandlere og modtagere uden for EU/EØS


Selskabet anvender de leverandører, som Selskabet har vurderet bedst kan bistå selskabet, og nogle af dem er beliggende i lande uden for EU/EØS, f.eks. i USA. Selskabet overfører personoplysninger til sine databehandlere, som behandler personoplysningerne. Sådanne databehandlinger sker altid i henhold til en skriftlig databehandleraftale.

12. Opbevaringsperiode


Selskabet sletter dine personoplysninger, når Selskabet ikke længere har behov for at behandle dem til at opfylde et eller flere af de formål, som fremgår ovenfor. Særlige lovregler, herunder i fx bogførings-, hvidvask- og forældelsesloven, kan dog give Selskabet pligt eller ret til at opbevare dem i længere tid. Oplysningerne kan også behandles og opbevares længere, hvis de er anonymiseret. Til brug for markedsføring opbevarer Selskabet dine personoplysninger i den periode samtykket er gældende, og i yderligere 3 år efter det til enhver tid senest udsendte markedsføringsmateriale.

 

13. Sikkerhed


Selskabet har høje standarder for sikkerhed, også når det gælder beskyttelsen af dine personoplysninger. Derfor har Selskabet en række interne procedurer og politikker, der sikrer, at Selskabet lever op til de høje sikkerhedsstandarder og således opfylder kravene om implementering af passende tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger. Dermed gør Selskabet sit bedste for at sikre dine personoplysningers kvalitet og integritet.
 

14. Dine rettigheder


Du har ret til at få indsigt i de personoplysninger, som Selskabet behandler om dig, med visse undtagelser, der er fastsat i lovgivningen. Derudover kan du gøre indsigelse mod indsamling og videre behandling af dine personoplysninger. Endvidere har du ret til berigtigelse af dine personoplysninger eller bede Selskabet om at begrænse behandlingen af dine personoplysninger. Hvis du beder om det, vil Selskabet slette de personoplysninger, som Selskabet har registreret om dig, uden unødigt ophold, medmindre Selskabet kan fortsætte behandlingen på et andet grundlag, fx hvis behandlingen er nødvendig for at kunne fastlægge et retskrav, eller hvis det er nødvendigt for at besvare en henvendelse fra dig. Under visse omstændigheder kan du også anmode om, at Selskabet giver dig en kopi af dine personoplysninger i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format, og anmode om, at Selskabet transmitterer oplysningerne til en anden dataansvarlig (dataportabilitet).Hvis Selskabet behandler dine personoplysninger på baggrund af dit samtykke, kan du til enhver tid trække dit samtykke tilbage. Dette kan ske ved at kontakte Selskabet (se nedenfor). Hvis du trækker dit samtykke tilbage, vil Selskabet ophøre med at behandle dine personoplysninger, medmindre Selskabet er berettigede eller forpligtede til at fortsætte behandlingen eller opbevaringen af dine personoplysninger på andet grundlag, herunder i henhold til lovgivningen. Tilbagekaldelse af dit samtykke berører ikke lovligheden af den behandling, som er sket før tilbagekaldelse af samtykket. Hvis du ønsker at gøre brug af dine rettigheder som beskrevet ovenfor, er du til enhver tid velkommen til at kontakte Selskabet (se nedenfor). Selskabet beder om, at du i forbindelse med henvendelser vedrørende dine rettigheder giver os tilstrækkelige oplysninger til, at Selskabet kan behandle din henvendelse, herunder dit fulde navn og din e-mailadresse, så Selskabet kan identificere dig og svare på din anmodning. Selskabet vil svare på din henvendelse hurtigst muligt.

Hvis du er uenig i den måde, som Selskabet behandler dine personoplysninger på, eller de formål, som Selskabet behandler oplysningerne til, er du velkommen til at kontakte Selskabet. Du kan også indgive en klage til:

Datatilsynet

Borgergade 28, 5. sal

1300 København K

Telefon 33 19 32 00

E-mail dt@datatilsynet.dk

www.datatilsynet.dk
 

15. Ændringer af privatlivspolitikken


Selskabet forbeholder sig retten til at ændre denne privatlivspolitik grundet væsentlige ændringer i lovgivningen, nye tekniske løsninger, nye eller forbedrede funktioner eller for at forbedre hjemmesiden.

16. Kontakt


Skriv til info@apollofinans.dk - med angivelse af ”Privatlivspolitik” i emnefeltet, hvis Selskabet skal ændre eller slette personlige oplysninger, Selskabet har registreret om dig, hvis du ikke ønsker at modtage flere meddelelser fra Selskabet, eller hvis du i øvrigt har spørgsmål til retningslinjerne i Selskabets privatlivspolitik.

ER DU SIKKER PÅ AT DU VIL FORLADE APOLLO FINANS?

Udfyld e-mail og tlf.nr. så sender vi gode lånetilbud til dig.